ESTAT d’ALARMA, cóm afectarà a la nostra consulta?

ESTAT d’ALARMA, cóm afectarà a la nostra consulta?

Fent-nos ressò del Real Decret pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de la crisis sanitària ocasionada pel COVID-19 presentat avui pel President del Govern d’Espanya us comuniquem que des del Consejo General de Podólogos ens fan arribar que:

Les consultes podològiques podran continuar obertes tractant la patologia urgent per tal d’evitar saturar el sistema sanitari

Ens podreu contactar de manera telefònica per donar solució a distància si ho permet la dolència i en cas que no sigui possible es podrà acudir a la consulta per resoldre la infecció, dolor agut o invalidant, coixera provocada per alguna afectació unguial o callositat profunda.

La nostra tasca la realitzarem amb les màximes mesures higièniques de prevenció, mantenint la distància de seguretat i espaiant les hores per tal de no coincidir amb altres usuaris.

Esperant que aquesta informació us sigui d’utilitat us volem fer arribar una alentadora salutació encoratjant-vos a reduir la vostra activitat quedant-vos a casa per tal d’actuar amb contundència contra el Coronavirus