…sensació de tenir alguna cosa clavada al peu?

…sensació de tenir alguna cosa clavada al peu?

La molesta sensació de tenir alguna cosa clavada al peu pot ser tan invalidant que fins i tot modifiqui la manera de caminar i acabi traspassant càrregues a altres zones del cos… a part, d’acabar el dia amb mal humor!

Aquesta aguda molèstia pot ser originada per diversos motius, un d’ells es una lesió hiperqueratòsica plantar anomenada heloma que majoritàriament s’origina per una sobrecàrrega durant la marxa, té doncs una causa biomecànica.

Amb el tractament làser pots deixar de patir-la

Des del 2013 vam incorporar el nou Làser Podylass 30 que ha donat un gir de 180º a la Podologia així doncs els resultats que s’han obtingut a la consulta són més que satisfactoris!

El tractament a més te algunes avantatges:

  1. Baix cost
  2. Mínim dolor
  3. Alta eficàcia
  4. Vida normal després de la sessió

La metodologia es senzilla!

En primer lloc es realitza un estudi de la marxa i s’elabora un pla de tractament específic per a cada persona:

Les circumstàncies de cadascú faran variar alguna pauta; per exemple amb algun pacient tan sols haurem de fer tractament làser amb simple reeducació de calçat i amb algun altre haurem de valorar si es necessari primerament fer una adaptació de Suports Plantars (per a més informació: https://soniagiussani.com/serveis/#ortopodologia )

En segon lloc es procedeix a fer el tractament amb làser:

Normalment es plantegen dues sessions espaiades per un mes tot i que dependrà de l’evolució de cadascú a més durant la sessió làser s’aplica gel local per evitar la molèstia del disparo i es protegeix la zona amb algun tipus de feltre per millorar la sensació de confort.

Ara ja no tens excuses! Vine a informar-te!